Všetky najpredávanejšie produkty

ČIŽMY UNIVERZÁL pánske

2504

ČIŽMY UNIVERZÁL pánske

Veľkosť obuvi
34,00 €
S DPH
Množstvo
SKLADOM

Popis

Pánske ultra ľahké celoročné čižmy s vyberateľnou vložkou predstavujú dokonalú kombináciu pohodlia, ľahkosti a praktickosti pre mužov, ktorí hľadajú obuv pre rôzne vonkajšie aktivity. Tieto čižmy ponúkajú množstvo výhod:

Ľahké a pohodlné: Čižmy sú vyrobené z materiálu EVA  čo je ľahký, mäkký a pohodlný materiál, ktorý umožňuje ľahkú a voľnú chôdzu. Sú tak ideálne na zceloročné vonkajšie aktivity.

Vyberateľná vložka: Čižmy sú vybavené vyberateľnou vložkou, čo umožňuje jednoduchú údržbu a starostlivosť o obuv. Môžete ju vybrať, ak potrebujete vysušiť či vyčistiť kozačky. V teplom obdobý môžete nosiť bez vložky

Štýlový vzhľad: Aj napriek svojej funkčnosti majú pánske čižmy EVA často moderný a štýlový vzhľad, ktorý je vhodný pre rôzne príležitosti.

Pánske čižmy  EVA s vyberateľnou vložkou sú tak vynikajúcou voľbou pre mužov, ktorí hľadajú univerzálnu obuv pre vonkajšie aktivity. Sú ľahké, pohodlné a praktické, čo z nich robí skvelý doplnok na každodenné nosenie, výlety do prírody alebo prácu v záhrade.

Výborná nepremokavá mrazuvzdorná obuv

Detaily produktu
2504
3 položky
Produkty v rovnakej kategórii: 16
Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Sledujte nás na Facebooku