Všetky najpredávanejšie produkty

Pánske čižmy GUMOFILC

2506

Pánske čižmy GUMOFILC

Veľkosť obuvi
35,00 €
S DPH
Množstvo
Posledné kusy v sklade

Popis

Pánske pracovné gumofilcové čižmy v čiernej farbe sú ideálnou obuvou pre tých, ktorí potrebujú spoľahlivú ochranu a pohodlie pri práci alebo vonkajších aktivitách, najmä v mokrých a nevľúdnych podmienkach. Filcové čižmy ponúkajú niekoľko kľúčových výhod:

Odolnosť a trvanlivosť: Pánske čierne gumové čižmy sú vyrobené z odolného a trvanlivého materiálu, ktorý je odolný voči vlhkosti, bahnu a oderu. To zaisťuje, že vydrží aj pri náročnom použití, napríklad pri práci na záhrade, v poľnohospodárstve alebo pri iných vonkajších činnostiach.

Filcová vložka pre tepelnú izoláciu: Jedným z kľúčových prvkov týchto čižiem je filcová vložka. Filc je známy pre svoju schopnosť udržovať teplo, čo znamená, že vaše nohy zostanú teplé aj v chladných a vlhkých podmienkach. Táto tepelná izolácia je dôležitá, najmä pokiaľ budete gumofilcové čižmy nosiť v zime alebo pri práci na miestach s nepriaznivými poveternostnými podmienkami.

Vhodné na pracovné účely: Filcové čižmy sú navrhnuté s ohľadom na pracovnú bezpečnosť a pohodlie. Môžete ich použiť pri práci na stavbe, v poľnohospodárstve, v lesníctve alebo pri iných pracovných aktivitách, kde je dôležitá ochrana nôh.

Pánske celoročné pracovné filcové čižmy v čiernej farbe sú tak skvelým spoločníkom pre mužov, ktorí potrebujú spoľahlivú ochranu a tepelnú izoláciu pri práci alebo vonkajších aktivitách. Sú odolné, trvanlivé a pohodlné, čo z nich robí ideálnu voľbu pre náročné podmienky.

Dĺžka a rozmery vložky v jednotlivých veľkostiach:

Veľkosť 41 – 28,5 cm,
Veľkosť 42 – 29,0 cm,
Veľkosť 43/44 – 30,0 cm,
Veľkosť 45 – 30,5 cm,
Veľkosť 46 – 31,0 cm,

Detaily produktu
2506
2 položky
Produkty v rovnakej kategórii: 16
Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Sledujte nás na Facebooku